Ook Ranzijn kiest voor Digital Signage van Creative Action

Ranzijn tuin & dier is een tuincentrum en dierenspeciaalzaak in één. Het is de plek die je hobby bereikbaar en betaalbaar maakt; je vindt er namelijk alles voor huis, tuin en dier. Met 15 vestigingen door heel Nederland vind je er een groot assortiment planten, bloemen, tuingereedschap, tuinmeubelen, dier- en tuinproducten.

En dat is niet het enige. Je kunt er namelijk ook terecht bij Ranzijn Dierenarts, hypermoderne en uitgebreid uitgeruste dierenartspraktijken. Huisdierbezitters vinden bij Ranzijn Dierenarts de beste veterinaire zorg; van preventief advies tot complexe laparoscopie. Bij de dierenartspraktijk kun je ook gebruik maken van de trimsalon en hondenwasstraat. Klanten kiezen voor de toegankelijke klinieken, eerlijke tarieven en voor de gespecialiseerde medewerkers.

Ranzijn tuin & dier is met haar brede concept zeker een bezoekje waard. Tijdens het winkelen of tijdens het wachten op de dierenartsbehandeling kan je ook terecht voor een kopje koffie of een lekkere lunch bij de shop-in-shop Landmarkt.


Waarom zijn wij een toegevoegde waarde voor Ranzijn?

Ranzijn wilt graag de goedkoopste speciaalzaak zijn en hoe kan je beter de scherpste prijzen tonen dan op een duidelijk scherm met animatie. Bij binnenkomst worden gelijk de
aanbiedingen getoond, zodat je goed geïnformeerd de winkel binnen stapt.

Per filiaal zijn er 3 Samsung schermen geplaatst waarop verschillende soorten campagnes worden vertoond. Uiteraard de aanbiedingen, maar ook personeelswerving, social media en
recensies komen aan bod. De animaties en content maken wij voor Ranzijn en plannen we daarna in op de schermen, waardoor we de klant totaal kunnen ontzorgen. Kortom een mooi
totaalpakket hebben wij geleverd aan Ranzijn.


Wat vindt Ranzijn van onze diensten?

“Wat betekent ons bedrijf voor jullie?”
Creative Action levert ons een totaalpakket aan hardware, software én content creatie. Narrowcasting is voor ons van groot belang voor de communicatie met onze klanten in onze winkels. Het stelt ons in staat om op een effectieve manier informatie te delen over producten, aanbiedingen en evenementen.

“Wat betekent ons product/onze dienst voor jullie?”
De Narrowcasting die Creative Action levert is een onmisbaar communicatiemiddel voor onze winkels geworden. Het stelt ons in staat om op een visueel aantrekkelijke manier belangrijke informatie te delen met onze klanten.

“Wat levert ons product/onze dienst jullie op?”
Narrowcasting heeft ons verschillende voordelen opgeleverd. Zo hebben we gemerkt dat onze klanten beter geïnformeerd en betrokken zijn over onze producten en aanbiedingen. Daarnaast kunnen we met Narrowcasting ook vacatures en evenementen promoten. Uiteindelijk is het doel om de animatieposities ook te gaan inzetten door leveranciers.

“Wat vinden jullie van onze werkwijze?”
We zijn zeer tevreden over de werkwijze van Creative Action. Het contact verloopt altijd prettig en Creative Action is heel erg flexibel, meedenkend en secuur. Zowel op implementatievlak als op het creëren van content.

“Zouden jullie onze producten/diensten aanraden?”
Absoluut! We zijn zeer tevreden over de schermen en content die jullie leveren en we hebben gemerkt dat het onze communicatie met onze klanten enorm heeft verbeterd. We zouden jullie dan ook zeker aanraden aan andere bedrijven die op zoek zijn naar een effectieve samenwerking op het gebied van Narrowcasting.

Meer informatie

Bent u na het lezen van dit nieuwsbericht geïnteresseerd in meer informatie of de toepasbare mogelijkheden? Bel ons gerust via 010 412 03 13 of stuur een berichtje via ons contactformulier.

CONTACT