Digital Signage ter ondersteuning van fitnessinstructies

Met het advies voor een gezonde levensstijl is de toename van nieuwe leden in sportscholen flink toegenomen. Door drukte is persoonlijk advies helaas niet altijd snel beschikbaar.

Om door het wachten op instructies een cooldown te voorkomen, biedt digital signage een oplossing in de vorm van een touchscreen tablet. In plaats van het afwachten op advies van een instructeur kan men de touchscreen raadplegen. Op de touchscreen staan de oefeningen beschikbaar in de vorm van een video. Na het raadplegen van een korte instructievideo kan men aan de slag met een oefening.

De fitnessinstructie oplossing kan niet alleen worden bevestigd aan een wand maar kan ook worden geleverd in de vorm van een zuil met of zonder handreiniger.

Ondertussen maakt Mr Personal Training in Hilversum gebruik van een 15″ touchscreen scherm in combinatie met NoviSign voor het beheren en uploaden van content en instructievideo’s die worden weergegeven in een template dat door Creative Action is ontwikkeld.

De fitnessinstructie applicatie biedt ook de mogelijkheid voor een return of investment in de vorm van advertenties. Zo worden er advertenties getoond van lokale ondernemers wanneer er geen oefening wordt gekozen.

Meer informatie

Bent u na het lezen van dit nieuwsbericht geïnteresseerd in meer informatie of de toepasbare mogelijkheden? Bel ons gerust via 010 412 03 13 of stuur een berichtje via ons contactformulier.

CONTACT