D-reizen zet Digital Signage in na succesvolle pilot

Na een geslaagde pilot gaat Creative Action winkels van D-reizen voorzien van professionele Digital Signage schermen en software. In elke winkel, afhankelijk van de oppervlakte, worden er één of twee schermen geïnstalleerd, met daarop aanbiedingen van D-reizen. De schermen pronken in een moderne behuizing, die gespoten zijn in de kleur van D-reizen.
Afgelopen maandag heeft Creative Action de eerste winkel voorzien van twee schermen in de etalage. Doordat de schermen te zien zijn in de passage, wordt het winkelend publiek geïnspireerd met de mooiste vakantiebestemmingen voor de laagste prijzen.

D-reizen is het grootste, onafhankelijke reisbureau van Nederland en heeft verschillende reisaanbieders onder één dak. Van een strandvakantie of weekendje weg tot een verre reis. U boekt uw vakantie gemakkelijk online of in een van de winkels. Dit kan met of zonder extra’s, zoals een huurauto of transfer. Dankzij de expertise van de reisadviseurs bespaart u tijd en geld.

Meer informatie

Bent u na het lezen van dit nieuwsbericht geïnteresseerd in meer informatie of de toepasbare mogelijkheden? Bel ons gerust via 010 412 03 13 of stuur een berichtje via ons contactformulier.

CONTACT