Coolblue breidt uit met Digital Signage

De beste webwinkel van Nederland breidt uit met fysieke winkels in Nederland, België en Duitsland. Voor het digitaliseren van deze nieuwe locaties kiest Coolblue voor Creative Action als Digital Signage partner. Met de levering en installatie van professionele schermen en mediaspelers leveren wij een bijdrage aan de customer journey binnen Coolblue.

De digitalisering van de Coolblue winkels houdt het volgende in:

Wachtrijschermen
Bij binnenkomst in een Coolblue winkel kan de bezoeker op een touchscreen een keuze maken voor onder andere het ophalen van een bestelling, productadvies en service.
Vervolgens krijgt de klant een volgnummer, die wanneer de klant aan de beurt is, op het bijbehorende wachtrijscherm wordt vertoond.
Wij leveren voor de wachtrijschermen professionele 50 inch schermen uit de QM series van Samsung.

Etalageschermen
Daarnaast leveren we ook de schermen en het Digital Signage software pakket NoviSign voor in de etalage. De etalageschermen maken gebruik van een live-feed, waarmee prijzen, producten en informatie automatisch worden gegenereerd door middel van een koppeling met het interne systeem van Coolblue.
De schermen die gebruikt worden in de etalage zijn de 75 inch schermen uit de OM series van Samsung en beschikken over een High Brightness paneel die zichzelf aanpast naar het omgevingslicht.

Seizoensplein
Binnen de Coolblue winkels is er een seizoensplein, een ruimte met seizoensgebonden acties of uitgelichte producten zoals FIFA 22,
Voor het aansturen van het seizoensplein leveren wij onze mediaspeler en het Digital Signage software pakket NoviSign.

Wilt u een winkel bezoeken? Vind een Coolblue bij u in de regio: www.coolblue.nl/winkels

Meer informatie

Bent u na het lezen van dit nieuwsbericht geïnteresseerd in meer informatie of de toepasbare mogelijkheden? Bel ons gerust via 010 412 03 13 of stuur een berichtje via ons contactformulier.

CONTACT