Touchscreen functie

touchscreen functie

 

De touchscreen functie is bijna niet meer weg te denken. Zo maken we er dagelijks gebruik van middels onze telefoon of tablet maar ook op het station, tijdens het aankopen van een ticket, of in de kantine voor een kopje koffie.

In de zakelijke markt wordt de touchscreen functie veel gebruikt voor bijvoorbeeld een productenpresentatie in een showroom of een productadviseur bij een drogisterij of bouwmarkt. Ook hiervoor is onze hard- en software uitermate geschikt.

In ons narrowcasting systeem komt de touchscreen functie het best tot zijn recht in samenwerking met de on-demand functie, waarmee op elk gewenst moment content kan worden aangeroepen op wel 999 beschikbare kanalen. De combinatie tussen deze functies is misschien wel één van de meest interessante binnen ons systeem.

Door verschillende elementen in een template te linken naar demand kanalen, waardoor ze als “hotspots” functioneren, kan er niet alleen een interactieve applicatie worden gerealiseerd maar zo kan er bijvoorbeeld ook een website worden aangeroepen, functies worden aangezet en video’s worden afgespeeld.