Touchscreen applicatie

Was er vroeger nog een drempel voor het gebruik van een touchscreen, dan is dat zeker heden ten dage niet meer het geval. Creative Action is inmiddels al meer dan 25 jaar actief op deze markt en heeft voor een verscheidenheid aan klanten touchscreen applicaties ontwikkeld. Zo heeft Creative Action ook het interactieve concept voor de Bison Lijmwijzer ontwikkeld, die de consument na het doorlopen van een aantal stappen adviseert op het gebied van plak- en dichtmiddelen. De Bison Lijmwijzer is tegenwoordig in bijna alle doe-het-zelf zaken te vinden en geeft de klusser al vele jaren de zekerheid dat hij of zij het juiste lijmproduct geadviseerd krijgt.

Met de door Creative Action ontwikkelde en geïntegreerde touchscreen applicaties verzekert de verkopende partij zichzelf van een goed advies aan haar klanten, zonder dat zij hoeft te vertrouwen op het advies van een medewerker van o.a. de doe-het-zelf markt.

Niet alleen adviseren onze applicaties wat het ideale product voor de klant is maar kijkt het ook naar het schappenplan van een desbetreffende filiaal, waardoor de klant exact te zien krijgt wat de schappositie van het geadviseerde product is. In ons voorbeeld ziet u op het scherm van de Bison Lijmwijzer (2008) een afbeelding van het schap, waarin de positie van het geadviseerde product is gemarkeerd. Deze door Creative Action ontwikkelde optie voor touchscreen applicaties bevordert de aankoopbeslissing en aankoopsnelheid.

Ook hebben de door ons ontwikkelde programma’s de beschikking over uitgebreide statistieken en kan de leverancier precies zien welke video’s populair zijn, welke producten worden geadviseerd, en naast welke stappen zijn genomen om tot een product advies te komen ook zien of er daadwerkelijk verkopen hebben plaatsgevonden.