Nieuw en uniek dubbelzijdig scherm

Met ons nieuwe dubbelzijdige scherm is het mogelijk om content op beide zijden te tonen en zo kan men een lege/zwarte achterkant voorkomen.

Features

Dit scherm beschikt over zeer hoge helderheid (1500nits) en verstevigd glas om vandalisme tegen te gaan. Bovendien heeft dit scherm een ingebouwde speler die voorzien is van ons Digital Signage systeem (CASS Red). Onnodig energie verbruik kan worden voorkomen dankzij de ingebouwde timers zodat het scherm alleen aanstaat binnen de ingestelde openingstijden. Daarnaast kan er externe hardware zoals camera’s, beamers en sensoren makkelijk worden toegevoegd aan de mediaspeler. Ook kan deze mediaspeler ervoor zorgen dat de schermen niet dezelfde content tonen. Tenslotte kan dit scherm als Wi-Fi access point gebruikt worden door de bezoekers van uw winkel.

Opstelling

Naast de voorgenoemde features kan er een combinatie worden gemaakt in type schermen, bijvoorbeeld een high brightness display in combinatie met een reguliere display.

Met dit product bestaat de mogelijkheid om eenvoudig (verschillende) content te vertonen richting de buiten en binnenzijde van de winkel.

Heeft u interesse in dit scherm? Neem vrijblijvend contact met ons op.