EERSTE ALBERT HEIJN TO GO IN BP TANKSTATION
EERSTE ALBERT HEIJN TO GO IN BP TANKSTATION

AH to go en BP zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Deze samenwerking is het gevolg van de sterk toenemende vraag van de BP klanten naar etenswaren voor directe en latere consumptie. Samen met Albert Heijn ontwikkelden zij een concept met zeer gevarieerde producten om aan deze behoefte te voldoen. De exclusieve overeenkomst start met een pilot van het nieuwe concept bij zes BP tankstations verspreid over het land. Deze nieuwe formule winkels zijn vanaf medio oktober 2016 allemaal operationeel.

 

Het concept

Klanten vinden bij de zes BP tankstations in Nederland een volwaardige Albert Heijn to go winkel met een breed aanbod van vers eten en drinken voor onderweg én de vergeten boodschap voor thuis. De inrichting en het aanbod zijn helemaal toegespitst op de wensen van de weggebruiker. Met meer dan dertienhonderd producten biedt de winkel het vertrouwde AH to go-assortiment, aangevuld met producten die populair zijn onder automobilisten. Ook een heerlijk vers kopje koffie in de koffiecorner is hier uiteraard aanwezig.

 

De rol van Creative Action

Ieder BP tankstation heeft de beschikking over een of meerdere schermen waarop de aanbiedingen van Albert Heijn to go worden vertoont. Creative Action heeft hiervoor het totale pakket geleverd. Dit pakket bestaat uit de LG professionele schermen, de Creative Action media speler en digital signage software. Ook de content creatie, de plaatjes op de beeldschermen, zijn door Creative action gemaakt en geplaatst. Dankzij de unieke functies die beschikbaar zijn in het Creative Action digital signage systeem is het mogelijk om op alle narrowcasting schermen een mix van zowel landelijke als lokale content te vertonen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de agenda functie waardoor er in de ochtend ontbijtproducten worden gepromoot, en weer andere producten tijdens de lunch. Ook de snack wordt in dit schema niet vergeten.

 

In dit project wordt gebruik gemaakt van het complete Creative Action Digital Signage pakket bestaande uit:

  • Contentcreatie en wekelijkse updates
  • CMS software voor content upload, monitoring en het aansturen van spelers
  • Narrowcasting spelers
  • LG schermen geschikt voor de professionele markt

 

Waar te vinden

De zes BP tankstations waar een Albert Heijn to go is, zijn:

  • BP De Vink, langs de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel
  • BP Coentunnel, langs de A8 bij Oostzaan
  • BP Ypenburg, Laan van Hoornwijck, Rijswijk
  • BP Koerhuis, Zutphenseweg, Deventer
  • BP Nieuwe Hemweg, Nieuwe Hemweg, Amsterdam
  • BP De Kroon, langs de A27 bij Nieuwegein