Narrowcasting bij Ahold Delhaize

Narrowcasting kan toegepast worden in enorm veel branches. De retail kan narrowcasting toepassen om meer beleving in de winkel te brengen, overheden en bedrijven kunnen koppelingen maken met hun customer service software en zo de klant beter informeren, en zo zijn er nog tal van toepassingen te benoemen. Voor verschillende doeleinden hebben wij narrowcasting bij Ahold Delhaize toegepast, zo ook op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam.

Atrium
Op verschillende centrale plekken op het hoofdkantoor hangen schermen. Zo maakt een schermenwand in het atrium een sterke visuele indruk op de bezoeker, door een impressie te geven van het verhaal dat Ahold Delhaize de bezoeker wil vertellen.

B-gangen
Daarnaast hangen er schermen op verschillende afdelingen en kantoren ter ondersteuning van de interne communicatie om zo de betrokkenheid van werknemers te vergroten.

Filmzaal
In de filmzaal van Ahold Delhaize heeft Creative Action ook een narrowcasting oplossing geleverd. Op de schermenwand worden verschillende presentaties weergegeven, zoals alle labels van de Royal Ahold Delhaize familie. Door middel van een afstandsbediening kan de content van de schermen snel en eenvoudig aangepast worden. Het licht in de zaal verandert mee met het aanpassen van de content. Het resultaat is zeer impressief.

De content kan eenvoudig online worden geüpload op verschillende niveaus binnen Ahold Delhaize zelf. Uiteraard ondersteunen wij de narrowcasting bij Ahold Delhaize ook wanneer dat gewenst is met het updaten van content.

Atrium

B-gangen

Filmzaal

Ticketsysteem