Expert Bushoff maakt innovatieve stap met 4K Ultra Stretch LED-schermen

Expert Bushoff maakt innovatieve stap met 4K Ultra Stretch LED-schermen

Expert Bushoff
Al sinds 1937 is Expert Bushoff de elektronicawinkel in Amsterdam die haar klanten voorziet van alle advies en gemakken bij de aankoop van witgoed, bruingoed en elektronica.

Innovatie
Expert Bushoff maakt innovatieve stap met 4K Ultra Stretch LED-schermen. Tijdens de heropening van de zaak heeft Creative Action in samenwerking met LG, Expert Bushoff voorzien van innovatieve veranderingen op het gebied van Digital Signage. Aan de voorzijde van het pand zijn acht liggende 4K Ultra stretch LED-schermen geplaatst ter verhoging van de attentiewaarde en het tonen van relevante boodschappen. Deze liggende schermen hebben een vernieuwende resolutie (2840×600) waardoor er nog meer attentie waarde kan worden gegenereerd. In de winkel zijn ook twee van deze schermen als zuil neergezet waarmee narrowcasting 2.0 wordt gerealiseerd. Samen met deze staande zuilen en de liggende schermen achter de servicedesk, wordt in de winkel het printwerk grotendeels vervangen door 4K Ultra stretch LED-schermen waarop de productacties en mededelingen dynamisch worden weergegeven.

Op basis van nieuwe actiematerialen zal Creative Action de content op alle schermen verzorgen en aansturen vanuit het Creative Action CMS systeem.