Opdrachtgever:

LG Solutions biedt verschillende uitgebreide en onmisbare commerciële oplossingen met als doel een gebouw zo comfortabel en duurzaam mogelijk te maken.

Expert Bushoff is al sinds 1937 de elektronicawinkel in Amsterdam die u voorziet van alle gemakken bij de aankoop van het perfecte product.

Opdracht:

In opdracht van Expert Bushoff en LG creëren wij content voor op de liggende en staande LG Ultra Stretch schermen. De content sturen wij op afstand aan via ons CMS systeem.

 

Doelstelling:

Voor meer dynamiek en een betere winkelbeleving is binnen de winkel van Expert Bushoff een groot deel van het printmedia vervangen door mooie productanimaties. Dankzij de LG Ultra Stretch schermen en onze hoogwaardige animatie mogelijkheden kunnen de klanten van veel meer productinformatie worden voorzien en wordt de verkoop hierdoor gestimuleerd. De aantrekkingskracht van de schermen zowel binnen als aan de buitenkant van het pand, stimuleert het publiek om de winkel te bezoeken.

Een andere doelstelling is de promotie van Ultra Stretch schermen, want binnen de Digital Signage is het 4K Ultra Stretch scherm een opkomende markt. Door de unieke afmetingen, zowel liggend als staand, en schitterende beeldkwaliteit is dit een enorme eye-catcher en toepasbaar in veel verschillende branches.

 

Uitdaging:

Door de unieke afmetingen van de 86" Ultra Stretch scherm is het creëren van content niet alleen een uitdaging voor ons als visueel communicatiebureau, maar ook een voldoening waarbij onze expertise om de hoek komt kijken. Door de haarfijne kwaliteit en vloeiende animaties kunnen wij ons onderscheiden in deze opkomende markt.

 

Uitwerking:

  • Receptie: 2 liggende 86" Ultra Stretch schermen voorzien van geanimeerde welkomsttekst en productinformatie
  • Voorgevel: 8 liggende 86" Ultra Stretch schermen voorzien van geanimeerde logo's en teksten
  • In de winkel: 2 staande 86" Ultra Stretch schermen voorzien van geanimeerde productinformatie en introducties van medewerkers

 

Expert Bushoff maakt innovatieve stap met 4K Ultra Stretch LED-schermen